Stichting Museum van Egmond zoekt donateurs en vrijwilligers
Om ook in de toekomst onze activiteiten te kunnen continueren en nieuwe activiteiten te ontwikkelen is uitbreiding van het aantal donateurs noodzakelijk. Donateurs kunnen zelf hun jaarlijkse bijdrage bepalen, met een minimumbijdrage van € 15,00.  Als donateur kunt u Museum van Egmond gratis bezoeken, samen met uw gezin. U kunt zich op de volgende wijze als donateur van het museum opgeven door invulling van onderstaande gegevens en:

Na aanmelding krijgt u van ons een acceptgirokaart toegezonden. Na ontvangst van uw bijdrage ontvangt u uw donateurskaart thuis. Donateurs krijgen eenmaal per jaar de (totaal vernieuwde) museumbode toegestuurd.  U kunt natuurlijk ook eenmalig een donatie doen: NL84RABO0315770112 t.n.v. Stichting Museum van Egmond.

Ik word donateur!


Vrijwilligers: de steunpilaren van het museum
Het museum heeft een vaste groep vrijwilligers en de laatste jaren zijn er weer enkele enthousiaste medewerkers bijgekomen. Toch zijn er nog altijd nieuwe mensen welkom. Als beheerder ben je gastvrouw of gastheer van het museum. Je ontmoet allerlei mensen in een positieve sfeer en verkoopt wat aan de balie. Een dienst duurt nooit langer dan drie uur. Wie interesse heeft zou eens samen met iemand dienst kunnen doen om te ervaren hoe leuk het is. Sommige vrijwilligers doen ook andere klusjes voor het museum zoals onderhoudswerk, timmerklussen of het poetsen van de vitrines. Wat het ook is, het geeft voldoening!

Geef je op als vrijwilliger 

per e-mail: info@museumvanegmond.nl